Rudon CleaningGlazenwasserij & dienstverlening

Onze diensten

Wij zijn gespecialiseerd in:

  • glasbewassing
  • gevelreiniging
  • kozijnbewassing
  • schoonmaakonderhoud
  • vloeronderhoud

Regulier en periodiek schoonmaakonderhoud

Wij leveren diensten zowel aan particulieren als bedrijven voor het dagelijks of periodiek schoonmaakonderhoud. Denk daarbij ook aanvloeronderhoud voor bedrijfspanden en kantoren. Dit kan zowel handmatig als machinaal.

vloerreiniging

glasbewassing

Professionele glasreiniging is een specialiteit van Rudon. Wij doen nog steeds traditionele glasbewassing.

glasbewassing handmatig

Waar nodig beschikken wij eveneens over de faciliteiten om te werken met gedemineraliseerd water(osmose water). Dit doen wij met de nieuwste technieken en materialen van het Unger systeen: Met de speciale watertank voor het omgekeerde osmose proces, extra lange slangen en een teleskoopsysteem om tot 17 meter hoog probleemloos te wassen.

Wat is osmose glasbewassing?

Bij osmose glasbewassing wordt gebruikt gemaakt van (puur) osmose water. Omdat dit water gereinigd is van alle stoffen zoals kalk en mineralen onstaat er een zuivere vloeistof waarmee ramen streeploos schoon worden. Daar waar niet met de ladder mag worden gewerkt gaan wij aan de slag met het uitschuifbare telescoopsysteem. Aan het einde van de steel zit een borstel waardoor het osmose water wordt gepompt. hierdoor zijn trekker en zeem overbodig. osmose water droogt ten alle tijden streeploos op. Bovendien is reinigen met osmose niet milieu belastend aangezien er geen chemische middelen meer gebruikt hoeven te worden.

teleskoopsysteem unger

Onze medewerkers werken conform de nieuwste arbo normen, dus veilig voor een glanzend en streeploos resultaat.