Rudon CleaningGlazenwasserij & dienstverlening

Wie zijn wij

Wij zijn een kleine dynamische onderneming opererend sinds 1996 in Amsterdam-Noord en omgeving, gespecialiseerd in schoonmaak / dienstverlening en glazenwasserij.

Voor wie

Wij leveren professionele schoonmaakdiensten aan kleine en middelgrote bedrijven en particulieren; Van het dagelijks schoonmaken van kantoren, bedrijfsruimte ( vastgoedobjecten en horeca) tot periodiek onderhoud voor particulieren.

Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van o.a:

  • Kantoorgebouwen
  • Vastgoed
  • Horeca gelegenheden
  • Onderwijsinstellingen
  • V.V.E's
  • Particulieren

Werkwijze

Goede communicatie en persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel. Wij beginnen daarom altijd met een helder schoonmaak plan dat aansluit bij de wensen en de situatie. We maken duidelijke afspraken, maar zijn flexibel ingesteld, ook om in te spelen op onvoorziene situaties. Dienstverlening op maat is een van onze speerpunten.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of informatie.

keurmerken en certificaten

Omdat veiligheid, gezondheid en millieu voor ons erg belangrijk zijn werken wij volgens specifieke richtlijnen. Wij staan voor milieu verantwoordelijk, maatschappelijke verantwoordelijk en kwaliteitsgegarandeerd ondernemen.

Daarom werken wij conform de nieuwste arbo normen en zijn wij V.C.A gecertificeerd . Ook zijn wij in het bezit van het SIEV keurmerk 2015/2016.

klik hier om de beleidsverklaring inclusief missie en doelstellingen VOF Rudon Cleaning te downloaden.

klik hier om de code verantwoord marktgedrag VOF Rudon Cleaning te downloaden.

klik hier om de Milieubeleidsverklaring Schoonmaakbedrijf VOF Rudon Cleaning te downloaden.